Your Cart

Vi er et lille start-up der er flyttet ind i nogle hyggelige lokaler på Kirkegårdsvej på Amager. Kontoret er lyst og der er masser af god energi og hjælpsomhed. Men vi mangler dig! 🙂 Vi har et par ekstra pladser som vi lejer ud og vi leder mest af alt efter nogle hyggelige og sjove mennesker der har lyst til at gøre os selskab.

Der er hyggeligt gårdmiljø og derudover en lille bænk vi rykker ud på gaden og nyder morgensolen og en kop kaffe om sommeren. Lena som er vores stifter, laver torsdags toast til kontoret (hver torsdag ;-)) og vi håber naturligvis du spiser med.

Indenfor 5 min gå-afstand ligger Lagkagehuset, Toto vinbar, Hop House, diverse delikatesse forretninger, Ingolfs Kaffebar, Bingo. Der er gode busforbindelser og metroen ligger en kort gå-tur fra kontoret.

kontorplads på amager

Vi har verdens mindst frygtindgydende labrador som kontorhund og vi løber gerne en tur i ny og næ (og du/i skal være meget velkomne – the more the merrier :-)). Og ellers så sidder vi og arbejder intenst over vores laptops.

Fakta:

Kirkegårdsvej 52, 2300 Kbh S

DKK 1800 + moms/måned

Gratis kaffe/the

Gratis gadeparkering

Kontakt Lena på 20585877 eller via [email protected] hvis du er interesseret og har lyst til at komme og kigge og hilse på.