Your Cart

HAVNESKATTELØB

Hvor godt kender du havnen ? Hvilke udfordringer gemmer Københavns Havn på ? Kender du hver en bølge, hver en bøje og hver en bro? Hvis ja, så er du godt klædt på til havneskatteløbet, hvis ikke – så kommer du til det!

Havneskatteløb

Oplev Københavns Havn gennem konkurrence, løb og udfordringer og find hemmelige hjørner af havnen og nyd det blå København på en ny måde. Og tag præmier med hjem. Om du løber 3 km eller 20 km – alle kan vinde.

Running Copenhagen inviterer i samarbejde med Kulturhavn 365 til Havneskatteløb, hvor du enten alene, med venner, kollegaer eller familie løber havnen tynd for at optjene lodder til at vinde lækre præmier.

Vi mødes i Kayak Bar under Knippelsbro på Børskaj 12. Der udleveres et bykort samt en liste med poster og udfordringer som du skal ud at finde og løse. Du skal nu løbe ud til de forskellige poster og tage billeder af dem. Og når vi skriver udfordringer mener vi ikke at kravle gennem mudder eller hoppe gennem ild men udfordringer hvor kreativitet og snuhed er de nødvendige ingredienser.

Når i vender tilbage efter 60 mins bliver jeres billeder vekslet til lodder. De poster der ligger længst væk giver flere lodder en dem der ligger lige om hjørnet. Desuden vil der være ekstra lodder at score, hvis du har taget det bedste eller sjoveste billede under dagens løb.

Jo flere billeder du har fået taget af poster jo bedre, for nu trækker vi lod blandt lodderne om præmierne!

HVAD:

Havneskatteløbet

HVOR:

Running Copenhagen’s HQ/Kayak Bar under Knippelsbro og hele København Havn.

HVEM:

ALLE! – er du ny i København får du muligheden for at lære Københavns Havns afkroge, broer, seværdigheder og finurligheder at kende. Er du garvet Københavner kender du smutvejene men hvor snu er du ? og hvor godt kender du Københavns Havn?

HVORFOR:

Fordi København er velsignet med havnen og havnen er ikke kun vandet. Det er hele havnemiljøet omkring Havnen som gør vores hovedstad smuk, levende og åben (og sindsygt blæsende til tider).

Med den nye havnering og Københavns mange nye broer, er miljøet omkring havnen blevet mere Københavns nye fritids og transport åre, samtidig med at byens kontraster på bedste vis er præsenteret langs havnen. Havnen og havnemiljøet er fabelagtit og det skal udnyttes og nydes – derfor!

PRIS:

Gratis, gratis, gratis! Det er ganske gratis at deltage, MEN det er stadig nødvendigt at tilmelde sig. Der er begrænset antal pladser, så det er bare med at tilmelde sig nedenfor.

HVORDAN:

Tilmeld dig via modulet nedenfor og mød op d. 25 februar kl. 11.00. Alle kan være med (og vinde præmier) – dem der lunter en lynhurtig 3 km og selveste Wilson Kipketer er velkommen. Tag gerne din familie og dine venner med og vær klar til februars bedste bud på en aktiv og underholdende lørdag.

HVORNÅR:

25 februar kl. 11.00

SOME OF OUR RUNS IN COPENHAGEN

SEE ALL OF OUR RUNS IN COPENHAGEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *